Depeche Mode-docu SPiRiTS In The Forest woensdag op NPO 3

Depeche Mode-docu SPiRiTS In The Forest woensdag op NPO 3
Anton Corbijn legt band vast

Kijktip :

SPiRiTS In The Forest is een documentaire over de Britse elektropopband Depeche Mode en de fans van de band. Anton Corbijn legde de energie en het spektakel van de band tijdens de Global Spirit Tour (2017/2018) vast. SPiRiTS In The Forest is woensdag te zien op NPO 3.

Verweven
In 'Depeche Mode: SPIRITS in the Forest' laat Corbijn zien hoe de muziek en de optredens van de band verweven zijn met de levens van hun fans.

Fans
Aan de hand van de ontroerende verhalen van zes bijzondere Depeche Mode-fans toont de film waarom de band in de loop der tijd alleen maar populairder en relevanter is geworden.

Gemeenschapszin
Daarnaast geeft hij een uniek beeld van hoe muziek gemeenschapszin kan bevorderen, mensen kan helpen om tegenslagen te overwinnen en banden kan smeden zonder dat taal, locatie, geslacht of leeftijd ertoe doen.

SPiRiTS In The Forest is op woensdag 5 augustus om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire SPiRiTS In The Forest terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Depeche Mode-docu SPiRiTS In The Forest woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV