Woensdag in Op1: IC-arts Diederik Gommers vertelt over coronabesmettingen deze zomer

Woensdag in Op1: IC-arts Diederik Gommers vertelt over coronabesmettingen deze zomer
Dit zijn de gasten van 12 augustus

Kijktip :

DE GASTEN IN Op1 - WOENSDAG 12 AUGUSTUS

  • Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en ic-arts Diederik Gommers maakt zich zorgen over het grote aantal coronabesmettingen deze zomer. De ic’s zijn nog niet klaar voor een nieuwe toevloed aan patiënten. Bij Op1 is Gommers vanavond te gast.

  • De Tweede Kamer kwam terug van reces om vandaag te debatteren over de corona-aanpak van het kabinet. Moet die aanpak strenger? Heeft het kabinet de nieuwe uitbraak van besmettingen onderschat? Politiek verslaggever bij EenVandaag, Marloes Lemsom, praat er vanavond over bij Op1.

  • Rogier Veltrop leidt een onbezorgd leven, tot hij op zijn 26e ineens last krijgt van hartfalen. Na meerdere keren voor de dood te zijn weggehaald, komt zijn donorhart gelukkig nét op tijd. Inmiddels werkt Rogier aan een promotieonderzoek die donorharten – zoals die van hem – in de toekomst overbodig zouden moeten maken. Zijn onderzoek zou miljoenen mensen wereldwijd kunnen helpen, maar is erg duur. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

  • Met een ingezonden brief aan het Algemeen Dagblad riep de 94-jarige Jan Hoek feestende jongeren tot de orde. Ze zouden zich nu tijdens corona even gedeisd moeten houden, om zo de ouderen en kwetsbare mensen niet te besmetten. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

Presentatie
Op1 wordt woensdag 11 augustus gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is elke werkdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: IC-arts Diederik Gommers vertelt over coronabesmettingen deze zomer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen