Samenvatting Manchester City - Tottenham Hotspur

Samenvatting Manchester City - Tottenham Hotspur

Samenvatting Manchester City - Tottenham Hotspur De tweede topper in de Premier League tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is geëindigd in 2-2. Daarmee heeft regerend landskampioen City twee punten laten liggen in eigen stadion. De openingsgoal werd gemaakt door Raheem Sterling. Drie minuten later maakte Erik Lamela alweer gelijk. Tien minuten voor rust maakte Aguero (met voorzet van de Belg Kevin de Bruyne) de 2-1. VAR verpest feest CityNa de rust kwam Lucas Moura in de ploeg. Hij bewees binnen de minuut zijn waarde als supersub en maakte gelijk. In blessuretijd leek Sterling de eindstand toch in het voordeel van de thuisploeg te beslissen, maar de VAR keurde het doelpunt af. Bekijk hier de samenvatting. Bekijk hier meer over de Premier League. Samenvatting Arsenal - Burnley Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Manchester City - Tottenham Hotspur

De tweede topper in de Premier League tussen Manchester City en Tottenham Hotspur is geëindigd in 2-2. Daarmee heeft regerend landskampioen City twee punten laten liggen in eigen stadion.

De openingsgoal werd gemaakt door Raheem Sterling. Drie minuten later maakte Erik Lamela alweer gelijk. Tien minuten voor rust maakte Aguero (met voorzet van de Belg Kevin de Bruyne) de 2-1.

VAR verpest feest City
Na de rust kwam Lucas Moura in de ploeg. Hij bewees binnen de minuut zijn waarde als supersub en maakte gelijk. In blessuretijd leek Sterling de eindstand toch in het voordeel van de thuisploeg te beslissen, maar de VAR keurde het doelpunt af.

Bekijk hier de samenvatting. Bekijk hier meer over de Premier League.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Manchester City - Tottenham Hotspur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV