Mark Rutte spreekt op Lowlands 2019: Zo ga je om met de handdruk van Trump

Mark Rutte spreekt op Lowlands 2019: Zo ga je om met de handdruk van Trump

<em>Mark Rutte</em> spreekt op <em>Lowlands 2019:</em> Zo ga je om met de handdruk van Trump Lowlands nodigt jaarlijks zeer grote artiesten uit. Dit jaar is ook Mark Rutte van de partij op het festival. De minister president was te gast bij Villa Lowlands. Hij praatte hier onder andere over onderwijs en ontwikkeling. Bekijk de video hierboven. Ook vertelde hij over zijn ontmoeting met de Amerikaanse president. Donald Trump staat erom bekend dat hij ferme handdrukken geeft. Mark Rutte ondervond dat tijdens zijn bezoek aan de Verenigde Staten ook. Bij Villa Lowlans laat hij zien hoe hij hiermee omgaat. Lowlands 2019: zo overleven festivalgangers hun kater Bekijk deze video » Lowlands 2019: Optreden Billie Eilish zorgt voor gemengde reacties Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte spreekt op Lowlands 2019: Zo ga je om met de handdruk van Trump

Lowlands nodigt jaarlijks zeer grote artiesten uit. Dit jaar is ook Mark Rutte van de partij op het festival. De minister president was te gast bij Villa Lowlands. Hij praatte hier onder andere over onderwijs en ontwikkeling.

Bekijk de video hierboven.

Ook vertelde hij over zijn ontmoeting met de Amerikaanse president. Donald Trump staat erom bekend dat hij ferme handdrukken geeft. Mark Rutte ondervond dat tijdens zijn bezoek aan de Verenigde Staten ook. Bij Villa Lowlans laat hij zien hoe hij hiermee omgaat.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte spreekt op Lowlands 2019: Zo ga je om met de handdruk van Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV