IS eist aanslag op een bruiloft in Kabul op

IS eist aanslag op een bruiloft in Kabul op

<em>IS</em> eist aanslag op een <em>bruiloft in Kabul</em> op IS heeft de verantwoordelijkheid geclaimd voor een aanslag op een bruiloft in Kabul. Hierbij zijn zeker zestig doden gevallen. De aanslag is de zeventiende grote aanslag in Kabul sinds januari. *De verkeerde ondertiteling is gebruikt bij de man in de video: “Ik hoorde een explosie, het was verschrikkelijk. Heel veel mensen hebben het niet overleefd. We hoorden een harde knal en daarna viel de stroom uit.” * Bekijk de video hierboven. Paniek op Times Square na vrees voor aanslag Bekijk deze video » Aanslag op bruiloft Kaboel: minstens 63 doden Bekijk deze video »
Nieuws :
IS eist aanslag op een bruiloft in Kabul op

IS heeft de verantwoordelijkheid geclaimd voor een aanslag op een bruiloft in Kabul. Hierbij zijn zeker zestig doden gevallen. De aanslag is de zeventiende grote aanslag in Kabul sinds januari.

*De verkeerde ondertiteling is gebruikt bij de man in de video: “Ik hoorde een explosie, het was verschrikkelijk. Heel veel mensen hebben het niet overleefd. We hoorden een harde knal en daarna viel de stroom uit.” *

Bekijk de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op IS eist aanslag op een bruiloft in Kabul op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV