André Hazes tegen Bridget Maasland: ik wil het niet hebben over relatieproblemen

André Hazes tegen Bridget Maasland: ik wil het niet hebben over relatieproblemen

André Hazes tegen Bridget Maasland: ik wil het niet hebben over relatieproblemen André Hazes jr. is te gast bij RTL Boulevard om - hoofdzakelijk - over muziek te praten, maar Luuk Ikink en Bridget Maasland kunnen niet om zijn relatieproblemen met Monique Westenberg heen. "Daar wil ik het niet over hebben," is het antwoord van Hazes. RespectDat heeft volgens de volkszanger vooral te maken met respect, naar Westenberg en haar familie. Hazes is echter duidelijk: "Wij houden heel veel van elkaar, het is een goed wijf, maar iedereen heeft wel eens wat." Het welzijn van zijn zoontje staat nu even voorop, aldus Hazes. Bekijk het hele fragment hierboven. Zoontje Andre Hazes steekt middelvinger op naar zijn vader Bekijk deze video » Sterren Muziekfeest Op Het Plein: André Hazes geeft voorproefje Bekijk deze video »
Gossip :
André Hazes tegen Bridget Maasland: ik wil het niet hebben over relatieproblemen

André Hazes jr. is te gast bij RTL Boulevard om - hoofdzakelijk - over muziek te praten, maar Luuk Ikink en Bridget Maasland kunnen niet om zijn relatieproblemen met Monique Westenberg heen. "Daar wil ik het niet over hebben," is het antwoord van Hazes.

Respect
Dat heeft volgens de volkszanger vooral te maken met respect, naar Westenberg en haar familie. Hazes is echter duidelijk: "Wij houden heel veel van elkaar, het is een goed wijf, maar iedereen heeft wel eens wat." Het welzijn van zijn zoontje staat nu even voorop, aldus Hazes.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes tegen Bridget Maasland: ik wil het niet hebben over relatieproblemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV