Comedy Central laat Dionne Stax vastlopen tijdens afscheidsweek

Comedy Central laat Dionne Stax vastlopen tijdens afscheidsweek

Comedy Central laat Dionne Stax vastlopen tijdens afscheidsweek Dionne Stax is deze week voor het laatst te zien bij het NOS Journaal. Comedy Central mist haar nu al en werkte aan een manier om haar niet te hoeven missen. Ze kozen ervoor De Stax te introduceren. Dat verloopt alleen nog niet helemaal vlekkeloos. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook 'Zo gaat Dionne Stax de hittegolf te lijf bij NOS Journaal' Bekijk deze video » Saïda Maggé over opvolging Dionne Stax: "Ik ben vereerd" Bekijk deze video » Dionne Stax begonnen aan afscheidsweek NOS Journaal Bekijk deze video »
TV :
Comedy Central laat Dionne Stax vastlopen tijdens afscheidsweek

Dionne Stax is deze week voor het laatst te zien bij het NOS Journaal. Comedy Central mist haar nu al en werkte aan een manier om haar niet te hoeven missen. Ze kozen ervoor De Stax te introduceren. Dat verloopt alleen nog niet helemaal vlekkeloos. Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Comedy Central laat Dionne Stax vastlopen tijdens afscheidsweek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV