Tim Akkerman had het zwaar tijdens Beste Zangers 2019

Tim Akkerman had het zwaar tijdens Beste Zangers 2019

Tim Akkerman had het zwaar tijdens Beste Zangers 2019 In Beste Zangers moeten artiesten regelmatig een traantje wegpinken als hun eigen levensliedje wordt voorgedragen voor een andere artiest. Voor Tim Akkerman, die te zien is in het nieuwe seizoen, waren de deelnames extra heftig. De zanger beleefde tegelijkertijd privé een zware tijd door zijn scheiding van Stephanie. Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers Bekijk deze video » Bekijk swingende beelden van Beste Zangers 2019 Bekijk deze video »
TV :
Tim Akkerman had het zwaar tijdens Beste Zangers 2019

In Beste Zangers moeten artiesten regelmatig een traantje wegpinken als hun eigen levensliedje wordt voorgedragen voor een andere artiest. Voor Tim Akkerman, die te zien is in het nieuwe seizoen, waren de deelnames extra heftig. De zanger beleefde tegelijkertijd privé een zware tijd door zijn scheiding van Stephanie.

Het nieuwe seizoen van Beste Zangers is vanaf zaterdag 24 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Akkerman had het zwaar tijdens Beste Zangers 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV