Ophef: Lara Spencer maakt prins George belachelijk om balletlessen

Ophef: Lara Spencer maakt prins George belachelijk om balletlessen

Ophef: Lara Spencer maakt <em>prins George</em> belachelijk om balletlessen Presentatrice Lara Spencer heeft voor heel wat ophef gezorgd met haar opmerkingen over de Britse prins George. Haar gelach en grappen over het feit dat de kleine prins op ballet zit, wordt haar niet in dank afgenomen. Haar ‘pestgedrag’ krijgt veel kritiek op social media. Lachen om jongen op balletIn Good Morning America presenteerde ze een item over het CV van de zoon van prins William en Kate Middleton. Als ze vertelt dat George op ballet zit, wordt er volop gelachen. Ook laat ze weten dat zijn vader zegt dat hij veel plezier heeft tijdens balletles. “Ik heb nieuws voor je prins William, we zullen zien hoelang dat duurt…”, aldus een cynische Spencer. ExcusesInmiddels heeft Spencer via Instagram haar excuses aangeboden. Ze benadrukt dat iedereen zich vrij moet voelen om voor zijn of haar passie te gaan. Bekijk de beelden van Lara Spencer die lacht om prins George die op ballet zit, in de video hierboven. Prins William en Kate spelen met hun kinderen George, Louis en Charlotte in door Kate ontworpen tuin Bekijk deze video » Prins George viert zesde verjaardag. Nieuwe foto's vrijgegeven Bekijk deze video »
Royals :
Ophef: Lara Spencer maakt prins George belachelijk om balletlessen

Presentatrice Lara Spencer heeft voor heel wat ophef gezorgd met haar opmerkingen over de Britse prins George. Haar gelach en grappen over het feit dat de kleine prins op ballet zit, wordt haar niet in dank afgenomen. Haar ‘pestgedrag’ krijgt veel kritiek op social media.

Lachen om jongen op ballet
In Good Morning America presenteerde ze een item over het CV van de zoon van prins William en Kate Middleton. Als ze vertelt dat George op ballet zit, wordt er volop gelachen. Ook laat ze weten dat zijn vader zegt dat hij veel plezier heeft tijdens balletles. “Ik heb nieuws voor je prins William, we zullen zien hoelang dat duurt…”, aldus een cynische Spencer.

Excuses
Inmiddels heeft Spencer via Instagram haar excuses aangeboden. Ze benadrukt dat iedereen zich vrij moet voelen om voor zijn of haar passie te gaan.

Bekijk de beelden van Lara Spencer die lacht om prins George die op ballet zit, in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ophef: Lara Spencer maakt prins George belachelijk om balletlessen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen