The Kik speelt Testament op Uitmarkt 2019

The Kik speelt Testament op Uitmarkt 2019

<em>The Kik</em> speelt <em>Testament</em> op <em>Uitmarkt 2019</em> The Kik brengt op het Uitmarkt-concert van 2019 een eerbetoon aan Boudewijn de Groot. Als groot bewonderaar van zijn muziek kreeg de Rotterdamse band goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums: ‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’. Op de Uitmarkt in Amsterdam speelde The Kik de hoogtepunten uit hun show, waaronder Testament. Bekijk het fragment hierboven. Vanavond bij Pauw: Marion Bloem over mantelzorg, priester Johannes van Voorst en muziek van Boudewijn de Groot door De Kik Bekijk deze video »
Muziek :
The Kik speelt Testament op Uitmarkt 2019

The Kik brengt op het Uitmarkt-concert van 2019 een eerbetoon aan Boudewijn de Groot. Als groot bewonderaar van zijn muziek kreeg de Rotterdamse band goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums: ‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’.

Op de Uitmarkt in Amsterdam speelde The Kik de hoogtepunten uit hun show, waaronder Testament.

Bekijk het fragment hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Kik speelt Testament op Uitmarkt 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV