Prinses Ariane op de fiets op weg naar eerste schooldag op Sorghvliet Den Haag

Prinses Ariane op de fiets op weg naar eerste schooldag op Sorghvliet Den Haag

<em>Prinses Ariane</em> op de fiets op weg naar eerste schooldag op <em>Sorghvliet</em> Den Haag Prinses Ariane heeft vandaag haar eerste lesdag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Ze is vanmorgen op de fiets vertrokken en dat heuglijke moment werd vastgelegd door niemand minder dan haar trotse vader Willem-Alexander zelf, naar wie ze nog even zwaait. Terug uit GriekenlandAriane is net terug van een lange vakantie in Griekenland, waar ze samen met Amalia, Alexia en haar ouders genoot van het prachtige huis dat ze daar hebben. Ook zouden de prinsesjes vriendinnetjes hebben mogen meenemen. Bekijk de beelden van een fietsende prinses Ariane, die het Koninklijk Huis op haar Twitterpagina plaatste, hierboven. Bekijk ook 'Prinsessen Amalia, Alexia & Ariane nemen vriendinnetjes mee op vakantie' Bekijk deze video » Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw 2020: overzicht boeren Bekijk deze video »
Nieuws :
Prinses Ariane op de fiets op weg naar eerste schooldag op Sorghvliet Den Haag

Prinses Ariane heeft vandaag haar eerste lesdag op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Ze is vanmorgen op de fiets vertrokken en dat heuglijke moment werd vastgelegd door niemand minder dan haar trotse vader Willem-Alexander zelf, naar wie ze nog even zwaait.

Terug uit Griekenland
Ariane is net terug van een lange vakantie in Griekenland, waar ze samen met Amalia, Alexia en haar ouders genoot van het prachtige huis dat ze daar hebben. Ook zouden de prinsesjes vriendinnetjes hebben mogen meenemen. Bekijk de beelden van een fietsende prinses Ariane, die het Koninklijk Huis op haar Twitterpagina plaatste, hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Ariane op de fiets op weg naar eerste schooldag op Sorghvliet Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV