Nieuw seizoen Riverdale start 10 oktober met eerbetoon aan Luke Perry

Nieuw seizoen Riverdale start 10 oktober met eerbetoon aan Luke Perry

Nieuw seizoen Riverdale start 10 oktober met eerbetoon aan Luke Perry Riverdale keert op 10 oktober weer terug bij Netflix. De eerste aflevering van het vierde seizoen staat in het teken van Luke Perry, de acteur overleed 4 maart na een hersenbloeding. Deze uitzending staat los van de hele serie, als eerbetoon aan Perry die vanaf het eerste seizoen in de serie te zien was. Duister mysterie in RiverdaleHet verhaal van Riverdale draait om Archie en zijn vrienden, en is gebaseerd op personages uit de Archie-stripreeks. Het op het oog saaie Riverdale verandert voor deze groep jongeren als zij betrokken raken bij een moordzaak en een duister mysterie ontdekken. Bekijk de trailer van het vierde seizoen van Riverdale in de video hierboven. De Riverdale- en Beverly Hills 90210 acteur Luke Perry (52) overleden Bekijk deze video »
Serie :
Nieuw seizoen Riverdale start 10 oktober met eerbetoon aan Luke Perry

Riverdale keert op 10 oktober weer terug bij Netflix. De eerste aflevering van het vierde seizoen staat in het teken van Luke Perry, de acteur overleed 4 maart na een hersenbloeding. Deze uitzending staat los van de hele serie, als eerbetoon aan Perry die vanaf het eerste seizoen in de serie te zien was.

Duister mysterie in Riverdale
Het verhaal van Riverdale draait om Archie en zijn vrienden, en is gebaseerd op personages uit de Archie-stripreeks. Het op het oog saaie Riverdale verandert voor deze groep jongeren als zij betrokken raken bij een moordzaak en een duister mysterie ontdekken.

Bekijk de trailer van het vierde seizoen van Riverdale in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Riverdale start 10 oktober met eerbetoon aan Luke Perry of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV