Gezinsdrama schietpartij Dordrecht: ook moeder overleden

Gezinsdrama schietpartij Dordrecht: ook moeder overleden

Gezinsdrama schietpartij Dordrecht: ook moeder overleden Het schietincident dat gisterenavond plaatsvond in Dordrecht heeft een vierde leven geëist: ook de moeder is overleden. Verslaggever Robert Bas praat erover op Radio 1: "De politie gaat uit van een gezinsdrama. De man is een agent en hij zou zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar hebben doodgeschoten en zijn vrouw ernstig verwond. Maar zojuist is bekendgemaakt dat die vrouw ook aan haar verwondingen is overleden. Onderzoek"Deze ochtend komt de zogenaamde driehoek bij elkaar", vertelt Bas. "Daar zal ongetwijfeld worden gesproken over slachtofferhulp en wat voor soort onderzoek er zal worden gedaan. Ook zal gekeken worden of er signalen waren dat er iets met deze man aan de hand was." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Schietpartij Dordrecht: Drie mensen doodgeschoten, dader is agent Bekijk deze video » School omgekomen kinderen familiedrama Dordrecht: "Grote droefenis" Bekijk deze video »
Nieuws :
Gezinsdrama schietpartij Dordrecht: ook moeder overleden

Het schietincident dat gisterenavond plaatsvond in Dordrecht heeft een vierde leven geëist: ook de moeder is overleden. Verslaggever Robert Bas praat erover op Radio 1: "De politie gaat uit van een gezinsdrama. De man is een agent en hij zou zijn twee kinderen van 8 en 12 jaar hebben doodgeschoten en zijn vrouw ernstig verwond. Maar zojuist is bekendgemaakt dat die vrouw ook aan haar verwondingen is overleden.

Onderzoek
"Deze ochtend komt de zogenaamde driehoek bij elkaar", vertelt Bas. "Daar zal ongetwijfeld worden gesproken over slachtofferhulp en wat voor soort onderzoek er zal worden gedaan. Ook zal gekeken worden of er signalen waren dat er iets met deze man aan de hand was." Bekijk het fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gezinsdrama schietpartij Dordrecht: ook moeder overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV