Martien Meiland in Ranking The Stars: "Laat mij met rust"

Martien Meiland in Ranking The Stars: "Laat mij met rust"

Martien Meiland in <em>Ranking The Stars</em>: &quot;Laat mij met rust&quot; Woensdagavond is weer een nieuwe aflevering van Ranking the Stars te zien op RTL5. Martien Meiland weet wederom de show te stelen. Wanneer hem gevraagd wordt of hij van sport houdt antwoordt hij: "Laat mij met rust." Ook is hij geen fan van skiën en diepzeeduiken: "Dat moet ik allemaal niet." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Martien Meiland beoordeelt ‘Emma Worteldoek’ in Ranking The Stars Bekijk deze video » Angela de Jong: Succes Ranking The Stars komt alleen door Martien Meiland Bekijk deze video » Yolanthe en Xess Xava dansen over het strand Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland in Ranking The Stars: "Laat mij met rust"

Woensdagavond is weer een nieuwe aflevering van Ranking the Stars te zien op RTL5. Martien Meiland weet wederom de show te stelen. Wanneer hem gevraagd wordt of hij van sport houdt antwoordt hij: "Laat mij met rust." Ook is hij geen fan van skiën en diepzeeduiken: "Dat moet ik allemaal niet." Bekijk het fragment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland in Ranking The Stars: "Laat mij met rust" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen