John van den Heuvel over gezinsmoord Dordrecht: 'Niemand kon dit voorkomen'

John van den Heuvel over gezinsmoord Dordrecht: 'Niemand kon dit voorkomen'

John van den Heuvel over gezinsmoord Dordrecht: 'Niemand kon dit voorkomen' In Dordrecht vond er maandag 9 september een drama plaats. Een 35-jarige vader, een politieagent, schoot zijn dochters en de moeder van de kinderen dood. Vervolgens pleegde de man zelfmoord. ,,Als je met zo'n verschrikkelijk idee in je hoofd zit, lukt het je altijd op de een of andere manier wel", vertelt John van den Heuvel. Bekijk de video van RTL Boulevard over de gezinsmoord in Dordrecht hierboven. Sylvie Meis aan de kant gezet op gala: 'Te diep décolleté' Bekijk deze video » Aran Bade over huren BN'ers als trouwambtenaar: 'Veel mensen vinden dit leuk' Bekijk deze video »
Nieuws :
John van den Heuvel over gezinsmoord Dordrecht: 'Niemand kon dit voorkomen'

In Dordrecht vond er maandag 9 september een drama plaats. Een 35-jarige vader, een politieagent, schoot zijn dochters en de moeder van de kinderen dood. Vervolgens pleegde de man zelfmoord. ,,Als je met zo'n verschrikkelijk idee in je hoofd zit, lukt het je altijd op de een of andere manier wel", vertelt John van den Heuvel.

Bekijk de video van RTL Boulevard over de gezinsmoord in Dordrecht hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over gezinsmoord Dordrecht: 'Niemand kon dit voorkomen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV