Scholieren weten weinig van 9/11: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?"

Scholieren weten weinig van 9/11: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?"

Scholieren weten weinig van 9/11: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?" Het is vandaag 11 september, een dag die voor veel Nederlanders onlosmakelijk verbonden is met de aanslagen op de Verenigde Staten in 2001. De scholieren van nu blijken er echter maar weinig van te weten: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?" Nog niet geborenVrijwel alle middelbare scholieren van nu waren nog niet geboren toen er op 11 september 2001 twee vliegtuigen in het World Trade Center vlogen. Een derde vliegtuig vloog in het Pentagon, een vierde stortte neer in onbewoond gebied. Sommigen weten dat de aanslagen de wereld hebben veranderd, maar anderen zijn niet erg op de hoogte. Daarom wordt het nu opgenomen in de lesstof van (in ieder geval) 5 HAVO en 6 VWO. Bekijk het hele fragment hierboven. 11 september 2001: waren de aanslagen van 9/11 een complot? Bekijk deze video »
Nieuws :
Scholieren weten weinig van 9/11: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?"

Het is vandaag 11 september, een dag die voor veel Nederlanders onlosmakelijk verbonden is met de aanslagen op de Verenigde Staten in 2001. De scholieren van nu blijken er echter maar weinig van te weten: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?"

Nog niet geboren
Vrijwel alle middelbare scholieren van nu waren nog niet geboren toen er op 11 september 2001 twee vliegtuigen in het World Trade Center vlogen. Een derde vliegtuig vloog in het Pentagon, een vierde stortte neer in onbewoond gebied. Sommigen weten dat de aanslagen de wereld hebben veranderd, maar anderen zijn niet erg op de hoogte. Daarom wordt het nu opgenomen in de lesstof van (in ieder geval) 5 HAVO en 6 VWO.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Scholieren weten weinig van 9/11: "Zo belangrijk was het toch ook weer niet?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV