Steekpartij in Haarlem: meerdere gewonden

Steekpartij in Haarlem: meerdere gewonden

<em>Steekpartij</em> in Haarlem: meerdere gewonden Bij een steekpartij in de buurt van de Spaarnwouderstraat in Haarlem zijn zaterdagochtend twee mensen gewond geraakt. Vier mensen zijn inmiddels aangehouden. ZiekenhuisDe twee slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen en de aard van het incident is nog niets bekend. Bekijk de beelden van het plaats delict, van Hart van Nederland, hierboven. Bekijk ook Man doodgestoken na ruzie over metrodeur Capelsebrug Rotterdam. Dader nog voortvluchtig Bekijk deze video » Linda de Mol over nieuwe talkshow Merel Westrik: "We maken het voor vrouwen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Steekpartij in Haarlem: meerdere gewonden

Bij een steekpartij in de buurt van de Spaarnwouderstraat in Haarlem zijn zaterdagochtend twee mensen gewond geraakt. Vier mensen zijn inmiddels aangehouden.

Ziekenhuis
De twee slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen en de aard van het incident is nog niets bekend. Bekijk de beelden van het plaats delict, van Hart van Nederland, hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Steekpartij in Haarlem: meerdere gewonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV