Mattie en Domien maken ‘wijvenshow’ als Marieke Elsinga er niet is

Mattie en Domien maken ‘wijvenshow’ als Marieke Elsinga er niet is

<em>Mattie</em> en <em>Domien</em> maken ‘wijvenshow’ als <em>Marieke Elsinga</em> er niet is Marieke Elsinga was een aantal dagen op werktrip, waardoor Domien Verschuuren haar plek innam en samen met Mattie Valk de ochtendshow op Q Music presenteerde. Je zou door de vrouwelijke afwezigheid meer mannelijkheid verwachten in het radioprogramma. Maar de twee kletsen in deze ‘wijvenshow’ over hun haar, Disneyfilms, kleding, fruitige thee en dat soort zaken, zo is te zien in bovenstaande video. Domien Verschuuren over zijn erotische dromen over Marieke Elsinga Bekijk deze video »
Entertainment :
Mattie en Domien maken ‘wijvenshow’ als Marieke Elsinga er niet is

Marieke Elsinga was een aantal dagen op werktrip, waardoor Domien Verschuuren haar plek innam en samen met Mattie Valk de ochtendshow op Q Music presenteerde. Je zou door de vrouwelijke afwezigheid meer mannelijkheid verwachten in het radioprogramma. Maar de twee kletsen in deze ‘wijvenshow’ over hun haar, Disneyfilms, kleding, fruitige thee en dat soort zaken, zo is te zien in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie en Domien maken ‘wijvenshow’ als Marieke Elsinga er niet is of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV