Veel Nederlanders in prachtige trailer voor nieuw Champions League-seizoen

Veel Nederlanders in prachtige trailer voor nieuw Champions League-seizoen

Veel Nederlanders in <em>prachtige trailer</em> voor nieuw <em>Champions League</em>-seizoen De Europese voetbalbond UEFA plaatste vanmorgen een schitterende trailer voor het nieuwe Champions League-seizoen op social media. Het filmpje bevat een behoorlijk Nederlands tintje, want talloze Nederlandse voetballers passeren de revue. Kippenvel gegarandeerd. LegendesUit de video blijkt dat veel legendes al in de Champions League hebben gespeeld, onder wie een hele rits Nederlanders. Van Johan Cruijff tot Matthijs de Ligt en van Arjen Robben tot Edwin van der Sar: ze komen allemaal voorbij. Verder zien we beelden van een feestvierende Ajax-selectie in de kleedkamer én is de thumbnail de fameuze pirouette van Dusan Tadic tegen Real Madrid. Het nieuwe Champions League-seizoen begint morgen (dinsdag 17 september). Bekijk de hele video hierboven. Frenkie de Jong wint award voor Beste Middenvelder van de Champions League Bekijk deze video » Virgil van Dijk voegt prijs voor Beste Speler van het Jaar toe aan erelijst Bekijk deze video » Veronica Inside: wordt Ajax eerste in poule Champions League? Bekijk deze video »
Voetbal :
Veel Nederlanders in prachtige trailer voor nieuw Champions League-seizoen

De Europese voetbalbond UEFA plaatste vanmorgen een schitterende trailer voor het nieuwe Champions League-seizoen op social media. Het filmpje bevat een behoorlijk Nederlands tintje, want talloze Nederlandse voetballers passeren de revue. Kippenvel gegarandeerd.

Legendes
Uit de video blijkt dat veel legendes al in de Champions League hebben gespeeld, onder wie een hele rits Nederlanders. Van Johan Cruijff tot Matthijs de Ligt en van Arjen Robben tot Edwin van der Sar: ze komen allemaal voorbij. Verder zien we beelden van een feestvierende Ajax-selectie in de kleedkamer én is de thumbnail de fameuze pirouette van Dusan Tadic tegen Real Madrid. Het nieuwe Champions League-seizoen begint morgen (dinsdag 17 september).

Bekijk de hele video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veel Nederlanders in prachtige trailer voor nieuw Champions League-seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV