Eerbetoon aan Fernando Ricksen van De wereld draait door

Eerbetoon aan Fernando Ricksen van De wereld draait door

Eerbetoon aan Fernando Ricksen van De wereld draait door In 2013 was het de studio van De wereld draait door waar oud-voetballer Fernando Ricksen wereldkundig maakte dat hij aan de spierziekte ALS leed. Vandaag heeft Ricksen die strijd moeten opgeven, maar hij krijgt nog wel een prachtig eerbetoon van het programma waar hij voor het eerst over zijn ziekte vertelde. Bekijk het hele fragment hierboven. Fernando Ricksen: "Ik adem moeilijker en krijg voeding via een slang in mijn maag" Bekijk deze video » Prachtig eerbetoon aan Fernando Ricksen tijdens AZ - Fortuna Sittard Bekijk deze video » Oud-voetballer Fernando Ricksen overleden aan de gevolgen van ALS Bekijk deze video »
Voetbal :
Eerbetoon aan Fernando Ricksen van De wereld draait door

In 2013 was het de studio van De wereld draait door waar oud-voetballer Fernando Ricksen wereldkundig maakte dat hij aan de spierziekte ALS leed. Vandaag heeft Ricksen die strijd moeten opgeven, maar hij krijgt nog wel een prachtig eerbetoon van het programma waar hij voor het eerst over zijn ziekte vertelde.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerbetoon aan Fernando Ricksen van De wereld draait door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV