Canadese premier Justin Trudeau biedt excuses aan voor racistische foto

Canadese premier Justin Trudeau biedt excuses aan voor racistische foto

Canadese premier <em>Justin Trudeau</em> biedt excuses aan voor racistische foto De Canadese premier Justin Trudeau heeft zijn excuses aangeboden voor een foto uit 2001 die is opgedoken. Hierop is Trudeau te zien met een donker geschminkt gezicht, en moet Aladdin van de Disneyfilm voorstellen. Trudeau zegt dat hij dit niet had moeten doen. “Het spijt me heel erg” zegt hij en noemt zijn daad ‘onacceptabel en inderdaad racistisch’, al zag hij het destijds niet als iets racistisch. Of deze foto invloed heeft op zijn politieke carrière, zal de komende tijd blijken. Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!" Bekijk deze video » Martien Meiland wil wel premier worden: ‘Er wordt te veel geouwehoerd’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Canadese premier Justin Trudeau biedt excuses aan voor racistische foto

De Canadese premier Justin Trudeau heeft zijn excuses aangeboden voor een foto uit 2001 die is opgedoken. Hierop is Trudeau te zien met een donker geschminkt gezicht, en moet Aladdin van de Disneyfilm voorstellen. Trudeau zegt dat hij dit niet had moeten doen. “Het spijt me heel erg” zegt hij en noemt zijn daad ‘onacceptabel en inderdaad racistisch’, al zag hij het destijds niet als iets racistisch. Of deze foto invloed heeft op zijn politieke carrière, zal de komende tijd blijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Canadese premier Justin Trudeau biedt excuses aan voor racistische foto of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV