Kelvin Maynard overleden bij schietpartij: wie was deze profvoetballer?

Kelvin Maynard overleden bij schietpartij: wie was deze profvoetballer?

<em>Kelvin Maynard</em> overleden bij schietpartij: wie was deze profvoetballer? De politie heeft vandaag bevestigd dat Kelvin Maynard gisteren is omgekomen bij een schietpartij. Hij is geen onbekende, hij was jarenlang actief als profvoetballer. Bekijk in bovenstaande video een interview met Kelvin Maynard. Geen link met moord op Wiersum“We kunnen bevestigen dat het dodelijke slachtoffer van het schietincident gisteravond op de Langbroekdreef de 32-jarige Kelvin Maynard is. Het onderzoek naar zijn dood is in volle gang”, zo heeft de politie laten weten. Maynard werd gisteravond onder vuur genomen op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost. De politie gaat niet uit van een link met de moord op advocaat Derk Wiersum. Carrière als proefvoetballerMaynard begon zijn carriere als profvoetballer in 2006 bij FC Volendam. Vervolgens speelde hij bij clubs als SC Olhanense, FC Emmen, Burton Albion FC en Quick Boys. Hij is 32 jaar oud geworden. Bekijk het hele interview met Maynard in bovenstaande video. Weer schietpartij Amsterdam: waarschijnlijk geen link met moord Derk Wiersum Bekijk deze video »
Nieuws :
Kelvin Maynard overleden bij schietpartij: wie was deze profvoetballer?

De politie heeft vandaag bevestigd dat Kelvin Maynard gisteren is omgekomen bij een schietpartij. Hij is geen onbekende, hij was jarenlang actief als profvoetballer. Bekijk in bovenstaande video een interview met Kelvin Maynard.

Geen link met moord op Wiersum
“We kunnen bevestigen dat het dodelijke slachtoffer van het schietincident gisteravond op de Langbroekdreef de 32-jarige Kelvin Maynard is. Het onderzoek naar zijn dood is in volle gang”, zo heeft de politie laten weten. Maynard werd gisteravond onder vuur genomen op de Langbroekdreef in Amsterdam Zuidoost. De politie gaat niet uit van een link met de moord op advocaat Derk Wiersum.

Carrière als proefvoetballer
Maynard begon zijn carriere als profvoetballer in 2006 bij FC Volendam. Vervolgens speelde hij bij clubs als SC Olhanense, FC Emmen, Burton Albion FC en Quick Boys. Hij is 32 jaar oud geworden.

Bekijk het hele interview met Maynard in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kelvin Maynard overleden bij schietpartij: wie was deze profvoetballer? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen