Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar

Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar

<em>Mark Rutte</em> weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar De Algemene Beschouwingen zijn nog altijd in volle gang, en Geert Wilders gaat er continu met gestrekt been in. Nu wil hij weten waarom het kabinet niet meer geld uittrekt om de koopkracht te bevorderen. Premier Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven, maar zegt dat er wel "een in de cijfers staat". Bekijk het hele fragment hierboven. Geert Wilders valt Mark Rutte keihard aan: "Zoek een leuke vriendin!" Bekijk deze video » Thierry Baudet uitgelachen in Tweede Kamer na beschuldiging aan Jesse Klaver Bekijk deze video » Jesse Klaver ‘loser van partij’ omdat hij nooit drugs gebruikte Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar

De Algemene Beschouwingen zijn nog altijd in volle gang, en Geert Wilders gaat er continu met gestrekt been in. Nu wil hij weten waarom het kabinet niet meer geld uittrekt om de koopkracht te bevorderen. Premier Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven, maar zegt dat er wel "een in de cijfers staat".

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte weigert een lastenverlaging te beloven voor volgend jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV