Gordon zet door in strijd om voorgoed van alcohol en drugs af te komen

Gordon zet door in strijd om voorgoed van alcohol en drugs af te komen

<em>Gordon</em> zet door in strijd om voorgoed van <em>alcohol en drugs</em> af te komen Gordon Heuckeroth heeft het roer drastisch omgegooid en heeft daar nog geen moment spijt van gehad. ''Soms denk je: 'ik kan en wil niet meer'. Maar als je dan weer bezig bent en de resultaten ziet dan wil je nooit meer anders,'' schrijft hij bij bovenstaand video, die hij plaatste op Instagram. Bekijk het fragment van Gordon hierboven. Gordon al twee maanden zonder alcohol: "Ik voel me zo facking goed" Bekijk deze video » Gordon waarschuwt fans voor berichten van fake Facebook-account Bekijk deze video » Gordon heeft eindelijk een man gevonden die blijft Bekijk deze video »
Gossip :
Gordon zet door in strijd om voorgoed van alcohol en drugs af te komen

Gordon Heuckeroth heeft het roer drastisch omgegooid en heeft daar nog geen moment spijt van gehad. ''Soms denk je: 'ik kan en wil niet meer'. Maar als je dan weer bezig bent en de resultaten ziet dan wil je nooit meer anders,'' schrijft hij bij bovenstaand video, die hij plaatste op Instagram.

Bekijk het fragment van Gordon hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon zet door in strijd om voorgoed van alcohol en drugs af te komen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV