Kijk LIVE naar persconferentie AZ - Manchester United

Kijk LIVE naar persconferentie AZ - Manchester United

Kijk LIVE naar persconferentie <em>AZ - Manchester United</em> Voor AZ staat er morgen een schitterend affiche op het programma. De Alkmaarders nemen het in de Europa League op tegen de Engelse grootmacht Manchester United. ResultaatAZ heeft de eerste wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen het Servische Partizan Belgrado. Een gevolg van die wedstrijd is het gemis van Jonas Svensson, die een rode kaart ontving. Nu krijgt AZ in eigen huis bezoek van Manchester United. Kunnen ze voor een resultaat gaan? Trainer Arne Slot en middenvelder Teun Koopmeiners blikken vooruit op de grote wedstrijd. Kijk hierboven op 2 oktober vanaf 16.00 uur LIVE mee bij de persconferentie voor AZ - Manchester United. Samenvatting Royal Antwerp - AZ Bekijk deze video » Samenvatting Partizan - AZ (Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie AZ - Manchester United

Voor AZ staat er morgen een schitterend affiche op het programma. De Alkmaarders nemen het in de Europa League op tegen de Engelse grootmacht Manchester United.

Resultaat
AZ heeft de eerste wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld tegen het Servische Partizan Belgrado. Een gevolg van die wedstrijd is het gemis van Jonas Svensson, die een rode kaart ontving. Nu krijgt AZ in eigen huis bezoek van Manchester United. Kunnen ze voor een resultaat gaan? Trainer Arne Slot en middenvelder Teun Koopmeiners blikken vooruit op de grote wedstrijd.

Kijk hierboven op 2 oktober vanaf 16.00 uur LIVE mee bij de persconferentie voor AZ - Manchester United.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie AZ - Manchester United of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen