PVV-kamerlid Faber maakt zichzelf belachelijk: "Mijn tweet klopt"

PVV-kamerlid Faber maakt zichzelf belachelijk: "Mijn tweet klopt"

PVV-kamerlid <em>Faber</em> maakt zichzelf belachelijk: &quot;Mijn tweet klopt&quot; PVV-Eerste Kamerlid Marjolein Faber ligt zwaar onder vuur na een tweet die ze verstuurde over een steekincident, waarvan de dader volgens haar van Noord-Afrikaanse komaf zou zijn. De slachtoffers laten weten dat dat niet klopt maar Faber wil niets van haar woorden terugnemen: Mijn tweet klopt", laat ze geïrriteerd weten." Blanke man"Het was een blanke man van 67, met grijs krulend haar", zo zegt het slachtoffer. De PVV-senator, die zelf niet bij het incident aanwezig was, weet desonandanks zeker dat het anders zit: ze blijft volhouden dat het om een man met Noord Afrikaans uiterlijk gaat en wil er verder niet op ingaan. "U heeft niet alle slachtoffers gesproken, mijn tweet klopt." VoorbeeldrolHet slachtoffer snapt het gedrag van Faber niet: "De politie zegt dat het inderdaad geen Noord-Afrikaan was. Je zit wel in de Eerste Kamer en je hebt een voorbeeldrol, dus dubbelcheck het eerst even." Ook een andere getuige heeft inmiddels laten weten dat het zeker niet om een getinte man ging. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hierboven en de gewraakte tweet hieronder. Bekijk ook Youp van 't Hek: "Ik sta niet meer op de bar" Bekijk deze video » Britt Dekker: "Ik probeer al tien jaar ABN te praten" Bekijk deze video » Peter R. de Vries: "Politie heeft miljarden extra nodig" Bekijk deze video »
TV :
PVV-kamerlid Faber maakt zichzelf belachelijk: "Mijn tweet klopt"

PVV-Eerste Kamerlid Marjolein Faber ligt zwaar onder vuur na een tweet die ze verstuurde over een steekincident, waarvan de dader volgens haar van Noord-Afrikaanse komaf zou zijn. De slachtoffers laten weten dat dat niet klopt maar Faber wil niets van haar woorden terugnemen: Mijn tweet klopt", laat ze geïrriteerd weten."

Blanke man
"Het was een blanke man van 67, met grijs krulend haar", zo zegt het slachtoffer. De PVV-senator, die zelf niet bij het incident aanwezig was, weet desonandanks zeker dat het anders zit: ze blijft volhouden dat het om een man met Noord Afrikaans uiterlijk gaat en wil er verder niet op ingaan. "U heeft niet alle slachtoffers gesproken, mijn tweet klopt."

Voorbeeldrol
Het slachtoffer snapt het gedrag van Faber niet: "De politie zegt dat het inderdaad geen Noord-Afrikaan was. Je zit wel in de Eerste Kamer en je hebt een voorbeeldrol, dus dubbelcheck het eerst even." Ook een andere getuige heeft inmiddels laten weten dat het zeker niet om een getinte man ging. Bekijk het fragment van Nieuwsuur hierboven en de gewraakte tweet hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PVV-kamerlid Faber maakt zichzelf belachelijk: "Mijn tweet klopt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV