Floor Jansen gaat solo touren door Nederland

Floor Jansen gaat solo touren door Nederland

<em>Floor Jansen</em> gaat solo touren door Nederland Floor Jansen staat sinds haar deelname aan het programma Beste Zangers volop in de belangstelling. De metal-zangeres heeft dan ook bekendgemaakt dat ze solo door Nederland gaat touren. Succes Beste ZangersBij het grote publiek was Floor niet heel bekend omdat ze de zangeres is van de Finse metalband Nightwish. In het programma Beste Zangers maakt ze grote indruk op de kijkers met nummers als Shallow en Qué Se Siente. Daarom heeft ze besloten om in zes Nederlandse concertzalen op te treden, in onder meer Amsterdam, Utrecht en Groningen. Dat heeft Floor bekendgemaakt in onderstaande Instagram-post. Bekijk Floor Jansen’s optreden met Shallow uit Beste Zangers in bovenstaande video. Beste Zangers gemist? Floor Jansen zingt Qué Se Siente Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Floor Jansen zingt 'About love I don't know a thing' Bekijk deze video »
Muziek :
Floor Jansen gaat solo touren door Nederland

Floor Jansen staat sinds haar deelname aan het programma Beste Zangers volop in de belangstelling. De metal-zangeres heeft dan ook bekendgemaakt dat ze solo door Nederland gaat touren.

Succes Beste Zangers
Bij het grote publiek was Floor niet heel bekend omdat ze de zangeres is van de Finse metalband Nightwish. In het programma Beste Zangers maakt ze grote indruk op de kijkers met nummers als Shallow en Qué Se Siente. Daarom heeft ze besloten om in zes Nederlandse concertzalen op te treden, in onder meer Amsterdam, Utrecht en Groningen. Dat heeft Floor bekendgemaakt in onderstaande Instagram-post.

Bekijk Floor Jansen’s optreden met Shallow uit Beste Zangers in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Floor Jansen gaat solo touren door Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV