Minister Grapperhaus vindt rapport vermoorde Humeyra ‘schokkend’

Minister Grapperhaus vindt rapport vermoorde Humeyra ‘schokkend’

Minister Grapperhaus vindt rapport vermoorde Humeyra ‘schokkend’ Ferdinand Grapperhaus heeft gereageerd op het rapport dat is uitgekomen over de moord op Humeyra. Zij werd gestalkt en in 2018 doodgeschoten door Bekir E. In het rapport staat dat zij beschermd had moeten worden diverse overheidsinstanties. “Ik vond het schokkend. Het is verbijsterend om te zien hoe wij als overheid tekort zijn geschoten”, aldus de minister van Justitie en Veiligheid. Bekijk het hele interview met Ferdinand Grapperhaus in de video hierboven. Moordenaar van Laura Korsman beweert dat hij uit noodweer handelde Bekijk deze video » Ouders van de overleden Chaira vertellen hun verhaal Bekijk deze video »
Misdaad :
Minister Grapperhaus vindt rapport vermoorde Humeyra ‘schokkend’

Ferdinand Grapperhaus heeft gereageerd op het rapport dat is uitgekomen over de moord op Humeyra. Zij werd gestalkt en in 2018 doodgeschoten door Bekir E. In het rapport staat dat zij beschermd had moeten worden diverse overheidsinstanties. “Ik vond het schokkend. Het is verbijsterend om te zien hoe wij als overheid tekort zijn geschoten”, aldus de minister van Justitie en Veiligheid.

Bekijk het hele interview met Ferdinand Grapperhaus in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minister Grapperhaus vindt rapport vermoorde Humeyra ‘schokkend’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV