Nienke Plas wint haar tweede prijs van de avond: Televizier-Ster Talent

Nienke Plas wint haar tweede prijs van de avond: Televizier-Ster Talent

<em>Nienke Plas</em> wint haar tweede prijs van de avond: Televizier-Ster Talent Voor Nienke Plas is het een memorable avond. Op het Gouden Televizier-Ring Gala mag ze haar tweede prijs in ontvangst nemen, namelijk die voor Televizier-Ster Talent. Eerder op de avond won ze al de award voor Televizier-Ster Online Videoserie. KansPlas presenteerde dit jaar onder meer het programma Pretty & single, waarin ze vrouwen die zich normaal gesproken verbergen achter een dikke laag make-up helpt om naturel door het leven te gaan en zo een man te vinden. Plas bedankt vooral de omroep KRO-NCRV voor het geven van de kans. Bekijk hierboven hoe Nienke Plas haar tweede prijs van de avond in ontvangst neemt. Nienke Plas door het dolle na winnen eerste Televizier-Ster Online Videoserie Bekijk deze video » Chantal Janzen wint voor de vijfde keer Televizier-Ster Presentatrice Bekijk deze video »
TV :
Nienke Plas wint haar tweede prijs van de avond: Televizier-Ster Talent

Voor Nienke Plas is het een memorable avond. Op het Gouden Televizier-Ring Gala mag ze haar tweede prijs in ontvangst nemen, namelijk die voor Televizier-Ster Talent. Eerder op de avond won ze al de award voor Televizier-Ster Online Videoserie.

Kans
Plas presenteerde dit jaar onder meer het programma Pretty & single, waarin ze vrouwen die zich normaal gesproken verbergen achter een dikke laag make-up helpt om naturel door het leven te gaan en zo een man te vinden. Plas bedankt vooral de omroep KRO-NCRV voor het geven van de kans.

Bekijk hierboven hoe Nienke Plas haar tweede prijs van de avond in ontvangst neemt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nienke Plas wint haar tweede prijs van de avond: Televizier-Ster Talent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen