Ron Brandsteder ziet Love For The Campsite als ‘geweldig experiment’

Ron Brandsteder ziet Love For The Campsite als ‘geweldig experiment’

<em>Ron Brandsteder</em> ziet <em>Love For The Campsite</em> als ‘geweldig experiment’ Ron Brandsteder is met Patrick Martens gaan roadtrippen met een groep onbekenden voor het programma Love For The Campsite. “Het is voor mij een geweldig experiment geweest, om uit die comfortzone te treden”, vertelt Brandsteder in bovenstaande video. “Om dat comfortabele gevoel waar je ook een beetje bij inzakt en de confrontatie aan te gaan.” Bekijk het hele interview met Ron Brandsteder en Patrick Martens bij Pauw in de video hierboven. Tino Martin: "Beste Zangers is mooiste muziekprogramma op de Nederlandse tv" Bekijk deze video » Familie Meiland live bij Pauw: 'Net zo blij als Duncan bij het Songfestival' Bekijk deze video »
Talkshow :
Ron Brandsteder ziet Love For The Campsite als ‘geweldig experiment’

Ron Brandsteder is met Patrick Martens gaan roadtrippen met een groep onbekenden voor het programma Love For The Campsite. “Het is voor mij een geweldig experiment geweest, om uit die comfortzone te treden”, vertelt Brandsteder in bovenstaande video. “Om dat comfortabele gevoel waar je ook een beetje bij inzakt en de confrontatie aan te gaan.”

Bekijk het hele interview met Ron Brandsteder en Patrick Martens bij Pauw in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ron Brandsteder ziet Love For The Campsite als ‘geweldig experiment’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV