El Camino: A Breaking Bad Movie komt vrijdag uit, dus spijkert Aaron Paul je bij

El Camino: A Breaking Bad Movie komt vrijdag uit, dus spijkert Aaron Paul je bij

El Camino: A Breaking Bad Movie komt vrijdag uit, dus spijkert Aaron Paul je bij Vanaf morgen (vrijdag 11 oktober) is de film El Camino: A Breaking Bad Movie exclusief te zien op Netflix. Er zijn alweer zes jaar voorbij sinds de serie ten einde kwam, en dus is de bijspijkercursus van acteur Aaron Paul (die Jesse Pinkman speelt) broodnodig. Crystal methWant wat is er ook alweer allemaal gebeurd in die vijf seizoenen van Breaking Bad? De serie is nog altijd één van de populairste shows aller tijden, met een beoordeling van een 9,5 op IMDb. Het draait allemaal om ene Walter White (Bryan Cranston), een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij kanker heeft. Hij gooit het roer om en besluit crystal meth te gaan produceren met zijn compagnon Jesse Pinkman. En dat loopt steeds verder uit de hand. De film El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf vrijdag 11 oktober te zien op Netflix. Bekijk de samenvatting van acteur Aaron Paul hierboven. El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix Bekijk deze video » Nieuwe trailer El Camino: A Breaking Bad Movie: is Walter White terug? Bekijk deze video » Nieuwe beelden El Camino: A Breaking Bad Movie met Old Joe Bekijk deze video » Cast Breaking Bad reageert op commentaar van fans op trailer Bekijk deze video »
Film :
El Camino: A Breaking Bad Movie komt vrijdag uit, dus spijkert Aaron Paul je bij

Vanaf morgen (vrijdag 11 oktober) is de film El Camino: A Breaking Bad Movie exclusief te zien op Netflix. Er zijn alweer zes jaar voorbij sinds de serie ten einde kwam, en dus is de bijspijkercursus van acteur Aaron Paul (die Jesse Pinkman speelt) broodnodig.

Crystal meth
Want wat is er ook alweer allemaal gebeurd in die vijf seizoenen van Breaking Bad? De serie is nog altijd één van de populairste shows aller tijden, met een beoordeling van een 9,5 op IMDb. Het draait allemaal om ene Walter White (Bryan Cranston), een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij kanker heeft. Hij gooit het roer om en besluit crystal meth te gaan produceren met zijn compagnon Jesse Pinkman. En dat loopt steeds verder uit de hand.

De film El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf vrijdag 11 oktober te zien op Netflix. Bekijk de samenvatting van acteur Aaron Paul hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op El Camino: A Breaking Bad Movie komt vrijdag uit, dus spijkert Aaron Paul je bij of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV