De Belofte van Pisa is eindelijk verfilmd en binnenkort in de biosoop

De Belofte van Pisa is eindelijk verfilmd en binnenkort in de biosoop

De Belofte van Pisa is eindelijk verfilmd en binnenkort in de biosoop De literaire hit De Belofte van Pisa, geschreven door Mano Bouzamour, was in 2013 een grote hit. De film rechten waren snel verkocht maar het duurde even tot dat de film er was. Binnenkort is de film in de bioscoop te zien. De Belofte van PisaTraditionele Marrokaan Sam kan ongelovelijk goed trompet spelen. Vlak voordat zijn oudere broer naar de gevangenis gaat belooft Sam dat hij zal afstuderen aan de Amsterdamse muziek school. Bekijk hierboven het volledige RTL Boulevard fragment over De Belofte van Pisa Frans Weisz over de speelfilm Het leven is vurrukkulluk Bekijk deze video » Nieuwe trailer: vol gas met Ford v. Ferrari (Nederlandse titel: Le Mans '66) met Matt Damon en Christian Bale Bekijk deze video » Bekijk de trailer van boekverfilming The Goldfinch Bekijk deze video »
Entertainment :
De Belofte van Pisa is eindelijk verfilmd en binnenkort in de biosoop

De literaire hit De Belofte van Pisa, geschreven door Mano Bouzamour, was in 2013 een grote hit. De film rechten waren snel verkocht maar het duurde even tot dat de film er was. Binnenkort is de film in de bioscoop te zien.

De Belofte van Pisa
Traditionele Marrokaan Sam kan ongelovelijk goed trompet spelen. Vlak voordat zijn oudere broer naar de gevangenis gaat belooft Sam dat hij zal afstuderen aan de Amsterdamse muziek school.

Bekijk hierboven het volledige RTL Boulevard fragment over De Belofte van Pisa

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Belofte van Pisa is eindelijk verfilmd en binnenkort in de biosoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV