Beelden uit New Orleans: Hotel ingestort, een dode, drie vermist

Beelden uit New Orleans: Hotel ingestort, een dode, drie vermist

Beelden uit <em>New Orleans</em>: Hotel <em>ingestort</em>, een dode, drie vermist In het centrum van de Amerikaanse stad New Orleans, Louisiana is vandaag het in aanbouw zijnde Hard Rock Hotel grotendeels ingestort. Schokkende videobeelden van voorbijgangers tonen dat het pand eerst aan de bovenkant inzakte. Volgens de lokale autoriteiten is minstens een persoon om het leven gekomen en is sprake van zeker drie vermiste personen. Bekijk het fragment over het drama in New Orleans hierboven. Noodweer in New Orleans roept herinneringen op aan orkaan Katrina Bekijk deze video »
Nieuws :
Beelden uit New Orleans: Hotel ingestort, een dode, drie vermist

In het centrum van de Amerikaanse stad New Orleans, Louisiana is vandaag het in aanbouw zijnde Hard Rock Hotel grotendeels ingestort. Schokkende videobeelden van voorbijgangers tonen dat het pand eerst aan de bovenkant inzakte. Volgens de lokale autoriteiten is minstens een persoon om het leven gekomen en is sprake van zeker drie vermiste personen.

Bekijk het fragment over het drama in New Orleans hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beelden uit New Orleans: Hotel ingestort, een dode, drie vermist of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV