Koning Willem-Alexander en Maxima beginnen staatsbezoek aan India in hitte

Koning Willem-Alexander en Maxima beginnen staatsbezoek aan India in hitte

<em>Koning Willem-Alexander</em> en <em>Maxima</em> beginnen <em>staatsbezoek</em> aan <em>India</em> in hitte Koning Willem-Alexander en Koning Maxima zijn vanavond aangekomen in een bloedheet vliegveld van New Delhi, India. Bij aankomst werd een korte dans- en zingceremonie georganiseerd voor het paar. Zij zijn vijf dagen in India voor een staatsbezoek. Bijzonder: de koning vloog dit keer zelf met de Boeing 737. Na het taxiën was het duidelijk dat de koning zich via de cockpit en cabine bij zijn echtgenote voegde. De koning en koningin worden morgenochtend welkom worden geheten door president Ram Nath Kovind op diens paleis in Delhi. Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) begeleidt het koningspaar in de stad. Zij vervangt (in ieder geval voor de eerste twee dagen) Stef Blok, die in Brussel verblijft. Bekijk het fragment over de start van het staatsbezoek in India hierboven. Koning Willem-Alexander verprutst opening van Brainport Industries Campus Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander vraagt: "Welke baard vind je leuker?" Bekijk deze video » Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi Bekijk deze video »
Royals :
Koning Willem-Alexander en Maxima beginnen staatsbezoek aan India in hitte

Koning Willem-Alexander en Koning Maxima zijn vanavond aangekomen in een bloedheet vliegveld van New Delhi, India. Bij aankomst werd een korte dans- en zingceremonie georganiseerd voor het paar. Zij zijn vijf dagen in India voor een staatsbezoek.

Bijzonder: de koning vloog dit keer zelf met de Boeing 737. Na het taxiën was het duidelijk dat de koning zich via de cockpit en cabine bij zijn echtgenote voegde.

De koning en koningin worden morgenochtend welkom worden geheten door president Ram Nath Kovind op diens paleis in Delhi. Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) begeleidt het koningspaar in de stad. Zij vervangt (in ieder geval voor de eerste twee dagen) Stef Blok, die in Brussel verblijft.

Bekijk het fragment over de start van het staatsbezoek in India hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koning Willem-Alexander en Maxima beginnen staatsbezoek aan India in hitte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV