Zondag met Lubach gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod

Zondag met Lubach gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod Oud en nieuw loopt de laatste jaren steeds vaker uit de hand. In Nederland hoort vuurwerk bij oud en nieuw, maar dit leidt tot steeds meer overlast. De meerderheid van Nederland wil een algeheel verbod op knalvuurwerk en pijlen. Maar dit gaat in veel te kleine stapjes, want iedereen - ook politici - wil van vuurwerk af, maar geen enkele fractie wil degene zijn die het vuurwerkplezier afpakt. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien. Eerste aflevering Zondag met Lubach: Klimaat, vrouwenvoetbal en Erdogan Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? Van Tusk naar Trump, van Frodo naar Erdogan Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod

Oud en nieuw loopt de laatste jaren steeds vaker uit de hand. In Nederland hoort vuurwerk bij oud en nieuw, maar dit leidt tot steeds meer overlast. De meerderheid van Nederland wil een algeheel verbod op knalvuurwerk en pijlen. Maar dit gaat in veel te kleine stapjes, want iedereen - ook politici - wil van vuurwerk af, maar geen enkele fractie wil degene zijn die het vuurwerkplezier afpakt.

Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Ook alle hoogtepunten uit de uitzending kun je op Gids.tv zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Vuurwerk en vuurwerkverbod of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV