André Hazes luistert al naar kerstmuziek: "Let It Snow"

André Hazes luistert al naar kerstmuziek: "Let It Snow"

<em>André Hazes</em> luistert al naar kerstmuziek: &quot;Let It Snow&quot; André Hazes is momenteel veel onderweg voor de voorbereidingen van zijn concerten in Ahoy. Hoewel Hazes alsmaar bezig is met het maken van muziek, draait hij zelf ook graag wat nummertjes in de auto. De zanger vindt dat het al tijd is voor The Christmas Station van Sky Radio en is mega enthousiast over het kerstnummer Let It Show: "Wooow!", hoor je de zanger roepen op de achtergrond. Bekijk de beelden, waarin André Hazes in oktober al geniet van een kerstnummer, hierboven. Quiz: Hoe goed kennen André Hazes, Marco Borsato en Rolf Sanchez elkaar? Bekijk deze video » André Hazes schreeuwt het uit van de pijn bij kraken nek Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes luistert al naar kerstmuziek: "Let It Snow"

André Hazes is momenteel veel onderweg voor de voorbereidingen van zijn concerten in Ahoy. Hoewel Hazes alsmaar bezig is met het maken van muziek, draait hij zelf ook graag wat nummertjes in de auto.

De zanger vindt dat het al tijd is voor The Christmas Station van Sky Radio en is mega enthousiast over het kerstnummer Let It Show: "Wooow!", hoor je de zanger roepen op de achtergrond.

Bekijk de beelden, waarin André Hazes in oktober al geniet van een kerstnummer, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes luistert al naar kerstmuziek: "Let It Snow" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV