Bekijk eerste beelden Jan Houdt Hoop, nieuwe quiz van Jan de Hoop

Bekijk eerste beelden Jan Houdt Hoop, nieuwe quiz van Jan de Hoop

Bekijk eerste beelden <em>Jan Houdt Hoop</em>, nieuwe quiz van Jan de Hoop Jan de Hoop is al sinds jaar en dag het vaste gezicht van het Ontbijtnieuws op RTL 4, maar de tv-veteraan slaat zijn vleugels uit. Binnenkort presenteert hij namelijk een heuse quiz voor jongeren, Jan Houdt Hoop. Dat doet hij niet alleen in de studio, maar ook gewoon op straat. De nieuwe quiz Jan Houdt Hoop is vanaf woensdag 30 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Bekijk de eerste beelden van het programma hierboven. Feestje voor Jan de Hoop, 30 jaar in dienst! Bekijk deze video » RTL 4 viert jubileum: Zo presenteerde Jan de Hoop 30 jaar geleden het Ontbijtnieuws Bekijk deze video »
TV :
Bekijk eerste beelden Jan Houdt Hoop, nieuwe quiz van Jan de Hoop

Jan de Hoop is al sinds jaar en dag het vaste gezicht van het Ontbijtnieuws op RTL 4, maar de tv-veteraan slaat zijn vleugels uit. Binnenkort presenteert hij namelijk een heuse quiz voor jongeren, Jan Houdt Hoop. Dat doet hij niet alleen in de studio, maar ook gewoon op straat.

De nieuwe quiz Jan Houdt Hoop is vanaf woensdag 30 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5. Bekijk de eerste beelden van het programma hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden Jan Houdt Hoop, nieuwe quiz van Jan de Hoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV