Merel Westrik na uitzending Ladies Night overladen met bloemen

Merel Westrik na uitzending Ladies Night overladen met bloemen

<em>Merel Westrik</em> na uitzending <em>Ladies Night</em> overladen met bloemen Ladies Night startte woensdagavond sterk met 378.000 kijkers op Net5. Merel Westrik is blij dat de eerste opname erop zit en laat weten dat ze een goede deodorant gebruikt. "De eerste Ladies Night zit erop. De opname is voorbij en mijn deo heeft het gehouden", aldus Merel in de Story die ze deelt op haar Instagrampagina. Feest in de studioOok laat ze in andere video's op social media weten dat ze het fijn vond om Nikkie de Jager van Youtube-kanaal Nikkie Tutorials te gast te hebben. "Nikkie wat was je een feest om in de studio te hebben", aldus Merel. Ladies Night zie je elke woensdagavond om 21:30 uur op Net5. Bekijk de video waar Merel Westrik al haar bloemen laat zien hierboven. Dit zijn de vaste vriendinnen van Merel Westrik in Ladies Night Bekijk deze video » Linda de Mol over talkshow Ladies Night: "Bij 300.000 kijkers hang ik de vlag uit" Bekijk deze video »
TV :
Merel Westrik na uitzending Ladies Night overladen met bloemen

Ladies Night startte woensdagavond sterk met 378.000 kijkers op Net5. Merel Westrik is blij dat de eerste opname erop zit en laat weten dat ze een goede deodorant gebruikt. "De eerste Ladies Night zit erop. De opname is voorbij en mijn deo heeft het gehouden", aldus Merel in de Story die ze deelt op haar Instagrampagina.

Feest in de studio
Ook laat ze in andere video's op social media weten dat ze het fijn vond om Nikkie de Jager van Youtube-kanaal Nikkie Tutorials te gast te hebben. "Nikkie wat was je een feest om in de studio te hebben", aldus Merel.

Ladies Night zie je elke woensdagavond om 21:30 uur op Net5. Bekijk de video waar Merel Westrik al haar bloemen laat zien hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Merel Westrik na uitzending Ladies Night overladen met bloemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV