Oudste zoon van spookgezin Ruinerwold op andere locatie

Oudste zoon van spookgezin Ruinerwold op andere locatie

Oudste zoon van spookgezin <em>Ruinerwold</em> op andere locatie Volgens psychologen was het de beste beslissing om de oudste zoon van het spookgezin apart te houden van de rest. Sinds begin dit jaar heeft de zoon via het internet contact gehad met de buitenwereld. Hij was degene die van huis wegliep. Bekijk hierboven het Pauw-fragment over de oudste zoon van het gezin uit Ruinerwold Spookgezin Ruinerwold mogelijk verbonden aan Moonsekte: "Er is iets aan de hand" Bekijk deze video » Moonsekte-lid noemt vader van Ruinerwold gezin "Spiritueel en enthousiast" Bekijk deze video » 67-jarige vader van spookgezin in Ruinerwold aangehouden voor o.a. mishandeling Bekijk deze video » Ruinerwold kinderen bestaan niet op papier Bekijk deze video »
Nieuws :
Oudste zoon van spookgezin Ruinerwold op andere locatie

Volgens psychologen was het de beste beslissing om de oudste zoon van het spookgezin apart te houden van de rest. Sinds begin dit jaar heeft de zoon via het internet contact gehad met de buitenwereld. Hij was degene die van huis wegliep.

Bekijk hierboven het Pauw-fragment over de oudste zoon van het gezin uit Ruinerwold

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oudste zoon van spookgezin Ruinerwold op andere locatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen