Hoe is het nu met meneer Berendsen uit Kleuters Tegen Kwalen?

Hoe is het nu met meneer Berendsen uit Kleuters Tegen Kwalen?

Hoe is het nu met meneer Berendsen uit <em>Kleuters Tegen Kwalen</em>? Meneer Berendsen was een van de eenzame ouderen die schitterde in het programma Kleuters Tegen Kwalen. In dit Omroep MAX-programma werden ouderen vergezeld door een groep kleuters en knapten zij zienderogen op. In het programma Een Tegen Eenzaamheid, dat 16 oktober wordt uitgezonden op NPO 1, vertelt meneer Berendsen hoe het nu met hem gaat en hoeveel hartverwarmende reacties hij heeft gekregen. Bekijk hierboven alvast een voorproefje van zijn verhaal. Barrie Stevens en Olcay Gulsen verrassen ouderen uit Kleuters tegen Kwalen Bekijk deze video » Kleuters tegen Kwalen: Ouderen vertellen over hun deelname Bekijk deze video »
TV :
Hoe is het nu met meneer Berendsen uit Kleuters Tegen Kwalen?

Meneer Berendsen was een van de eenzame ouderen die schitterde in het programma Kleuters Tegen Kwalen. In dit Omroep MAX-programma werden ouderen vergezeld door een groep kleuters en knapten zij zienderogen op. In het programma Een Tegen Eenzaamheid, dat 16 oktober wordt uitgezonden op NPO 1, vertelt meneer Berendsen hoe het nu met hem gaat en hoeveel hartverwarmende reacties hij heeft gekregen. Bekijk hierboven alvast een voorproefje van zijn verhaal.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe is het nu met meneer Berendsen uit Kleuters Tegen Kwalen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV