Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat

Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat

Emotionele <em>Meghan Markle</em> bekent dat het niet goed met haar gaat Meghan Markle staat sinds haar huwelijk met prins Harry volop in de schijnwerpers en van de media krijgt ze er regelmatig flink van langs. In de documentaire Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis vraagt journalist Tom Bradby hoe het eigenlijk met haar gaat, waarop de emotionele Meghan bekent dat het eigenlijk niet zo goed gaat. ‘Kwetsbaar’“Elke zwangere vrouw is kwetsbaar. Dat was een uitdaging. En als je een baby hebt…”, zegt de emotionele Meghan in bovenstaande video. “Voor een vrouw is dat veel. Als je dat optelt bij dat je een moeder en echtgenote probeert te zijn.” Niet veel mensen vragen Meghan hoe het gaatMeghan bedankt de journalist als hij vraagt hoe het met haar gaat. “Niet veel mensen hebben gevraagd of het goed met me gaat. Het is heftig om er achter de schermen mee om te gaan.” Bradby vraagt of hij kan concluderen dat het een gevecht is voor haar en dat het niet goed gaat met haar, waarop Meghan ‘ja’ antwoordt. Bekijk het fragment van de documentaire alvast hierboven. Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis is maandag 21 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk ook Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video » Prins Harry emotioneel tijdens speech als hij denkt aan zwangere Meghan Markle Bekijk deze video »
Royals :
Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat

Meghan Markle staat sinds haar huwelijk met prins Harry volop in de schijnwerpers en van de media krijgt ze er regelmatig flink van langs. In de documentaire Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis vraagt journalist Tom Bradby hoe het eigenlijk met haar gaat, waarop de emotionele Meghan bekent dat het eigenlijk niet zo goed gaat.

‘Kwetsbaar’
“Elke zwangere vrouw is kwetsbaar. Dat was een uitdaging. En als je een baby hebt…”, zegt de emotionele Meghan in bovenstaande video. “Voor een vrouw is dat veel. Als je dat optelt bij dat je een moeder en echtgenote probeert te zijn.”

Niet veel mensen vragen Meghan hoe het gaat
Meghan bedankt de journalist als hij vraagt hoe het met haar gaat. “Niet veel mensen hebben gevraagd of het goed met me gaat. Het is heftig om er achter de schermen mee om te gaan.” Bradby vraagt of hij kan concluderen dat het een gevecht is voor haar en dat het niet goed gaat met haar, waarop Meghan ‘ja’ antwoordt.

Bekijk het fragment van de documentaire alvast hierboven. Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis is maandag 21 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Meghan Markle bekent dat het niet goed met haar gaat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV