Ronald Molendijk over DJ Mag Top 100: "Die lijst is niet serieus te nemen"

Ronald Molendijk over DJ Mag Top 100: "Die lijst is niet serieus te nemen"

<em>Ronald Molendijk</em> over <em>DJ Mag Top 100</em>: &quot;Die lijst is niet serieus te nemen&quot; Zaterdag is tijdens het Amsterdam Dance Event de DJ Mag Top 100 bekend gemaakt, waarmee ook de beste dj van de wereld wordt bekroond. Martin Garrix is niet meer de nummer 1 van de wereld. Ronald Molendijk neemt de lijst niet meer serieus: "Het wordt steeds groter, maar niemand kan nagaan of de stemmen wel op de juiste manier worden uitgebracht." Bekijk het fragment over de DJ Mag Top 100 hierboven. Pepperspray tijdens show Martin Garrix op Amsterdam Dance Event, 130 mensen naar EHBO Bekijk deze video » Dimitri Vegas & Like Mike verslaan Martin Garrix als beste dj’s van de wereld Bekijk deze video »
Muziek :
Ronald Molendijk over DJ Mag Top 100: "Die lijst is niet serieus te nemen"

Zaterdag is tijdens het Amsterdam Dance Event de DJ Mag Top 100 bekend gemaakt, waarmee ook de beste dj van de wereld wordt bekroond. Martin Garrix is niet meer de nummer 1 van de wereld. Ronald Molendijk neemt de lijst niet meer serieus: "Het wordt steeds groter, maar niemand kan nagaan of de stemmen wel op de juiste manier worden uitgebracht."

Bekijk het fragment over de DJ Mag Top 100 hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronald Molendijk over DJ Mag Top 100: "Die lijst is niet serieus te nemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV