Viktor Verhulst emotioneel na eigen eerbetoon aan opa Jos in Dancing with the Stars

Viktor Verhulst emotioneel na eigen eerbetoon aan opa Jos in Dancing with the Stars

<em>Viktor Verhulst</em> emotioneel na eigen eerbetoon aan opa Jos in <em>Dancing with the Stars</em> Viktor Verhulst doet mee aan de Vlaamse versie van Dancing with the Stars, en daarin bracht hij deze week een schitterend eerbetoon aan zijn opa Jos (die inmiddels 91 jaar is) en zijn overleden oma. Samen met zijn danspartner ging Viktor terug in de tijd, terwijl opa Jos zelf in een comfortabele fauteuil zat toe te kijken. Na het optreden is Viktor zijn emoties niet de baas. Bekijk het fragment met een emotionele Viktor Verhulst hierboven. Gert Verhulst: "Ik zie mijn zoon Viktor als een jongetje van vijf dat niks kan" Bekijk deze video » Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen Bekijk deze video » Viktor Verhulst doet opmerkelijke uitspraak in Ranking The Stars: "Ik haat kinderen" Bekijk deze video »
TV :
Viktor Verhulst emotioneel na eigen eerbetoon aan opa Jos in Dancing with the Stars

Viktor Verhulst doet mee aan de Vlaamse versie van Dancing with the Stars, en daarin bracht hij deze week een schitterend eerbetoon aan zijn opa Jos (die inmiddels 91 jaar is) en zijn overleden oma. Samen met zijn danspartner ging Viktor terug in de tijd, terwijl opa Jos zelf in een comfortabele fauteuil zat toe te kijken. Na het optreden is Viktor zijn emoties niet de baas.

Bekijk het fragment met een emotionele Viktor Verhulst hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Viktor Verhulst emotioneel na eigen eerbetoon aan opa Jos in Dancing with the Stars of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV