André Hazes is weer positief over moeder Rachel Hazes: "Het was echt leuk"

André Hazes is weer positief over moeder Rachel Hazes: "Het was echt leuk"

<em>André Hazes</em> is weer positief over moeder <em>Rachel Hazes</em>: &quot;Het was echt leuk&quot; Onlangs deed André Hazes jr. een aantal heftige uitspraken over zijn moeder, Rachel Hazes, in het tv-programma Waar is de Mol? Daar zei hij onder meer dat ze volgens hem "verdwaald" was. Ze kwam tóch kijken bij zijn concertreeks in Ahoy, en volgens de zanger was het "echt leuk". DoorgehaaldHij vertelt dat ze tot zes uur 's ochtends hebben doorgehaald met zijn allen, en ook zijn moeder bleef tot zo laat aan de bar zitten. Volgens Hazes hadden ze wel contact, maar de afgelopen jaren was "de klik" er niet. Gisteren hebben de twee echter uren met elkaar gepraat: "Er is iets gebeurd in haar hoofd, waardoor ze weer is wie ze was." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. André Hazes: "Mijn moeder is verdwaald en ik hoop dat ze terugkomt" Bekijk deze video » Ook Rachel aanwezig bij André Hazes in Ahoy Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes is weer positief over moeder Rachel Hazes: "Het was echt leuk"

Onlangs deed André Hazes jr. een aantal heftige uitspraken over zijn moeder, Rachel Hazes, in het tv-programma Waar is de Mol? Daar zei hij onder meer dat ze volgens hem "verdwaald" was. Ze kwam tóch kijken bij zijn concertreeks in Ahoy, en volgens de zanger was het "echt leuk".

Doorgehaald
Hij vertelt dat ze tot zes uur 's ochtends hebben doorgehaald met zijn allen, en ook zijn moeder bleef tot zo laat aan de bar zitten. Volgens Hazes hadden ze wel contact, maar de afgelopen jaren was "de klik" er niet. Gisteren hebben de twee echter uren met elkaar gepraat: "Er is iets gebeurd in haar hoofd, waardoor ze weer is wie ze was."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes is weer positief over moeder Rachel Hazes: "Het was echt leuk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV