Boxing Influencers: Dave Roelvink wint van René Watzema

Boxing Influencers: Dave Roelvink wint van René Watzema

<em>Boxing Influencers</em>: Dave Roelvink wint van René Watzema Dave Roelvink stond zaterdagavond in de boksring tegenover René Watzema voor het programma Boxing Influencers. Roelvink had maandenlang keihard getraind en ging met de overwinning naar huis. Spike TV deed live verslag van het evenement. Roelvink niet tevreden ondanks winstRoelvink heeft zijn hele leven omgegooid om van de Rumag-presentator te kunnen winnen. Hij ging met de titel naar huis, maar was niet blij met zijn eigen spel. “Ik heb het wel onderschat”, aldus de realityster. “Toch gewonnen, maar ik ben nog niet tevreden. Ik ga er zeker mee door.” Bekijk in de video hierboven beelden van de bokswedstrijd van Boxing Influencers en interviews met Dave Roelvink en René Watzema. Boxing Influencers op 26 oktober live te zien op Spike: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Dave Roelvink en Rene Watzema gaan op de vuist in Boxing Influencers Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dave Roelvink stond zaterdagavond in de boksring tegenover René Watzema voor het programma Boxing Influencers. Roelvink had maandenlang keihard getraind en ging met de overwinning naar huis. Spike TV deed live verslag van het evenement.

Roelvink niet tevreden ondanks winst
Roelvink heeft zijn hele leven omgegooid om van de Rumag-presentator te kunnen winnen. Hij ging met de titel naar huis, maar was niet blij met zijn eigen spel. “Ik heb het wel onderschat”, aldus de realityster. “Toch gewonnen, maar ik ben nog niet tevreden. Ik ga er zeker mee door.”

Bekijk in de video hierboven beelden van de bokswedstrijd van Boxing Influencers en interviews met Dave Roelvink en René Watzema.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boxing Influencers: Dave Roelvink wint van René Watzema of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV