Chaos op de weg door bouwvakkersprotest: "We moeten wat doen"

Chaos op de weg door bouwvakkersprotest: "We moeten wat doen"

Chaos op de weg door <em>bouwvakkersprotest</em>: &quot;We moeten wat doen&quot; De onvrede in Nederland blijft maar groeien: vandaag is het de beurt aan de bouwvakkers om te protesteren op het Malieveld in Den Haag, nu veel bouwprojecten stilliggen door (onder meer) de stikstofregels. "We moeten wat doen, want zo komt er niks van terecht." ChaosHet leidt tot chaos op de Nederlandse wegen, waar opnieuw tientallen files staan - die voor een flink deel zijn veroorzaakt door zware bouwvoertuigen die de doorstroming belemmeren. Actiegroep Grond in Verzet wil met minstens duizend voertuigen naar Den Haag afreizen. Veel chauffeurs zijn het erover eens: "Je moet nu met z'n allen een grote vuist maken." Bekijk de reportage over het bouwvakkersprotest hierboven. Boze bouwers: 'Woensdag met 1000 bouwvoertuigen naar Den Haag' Bekijk deze video »
Nieuws :
Chaos op de weg door bouwvakkersprotest: "We moeten wat doen"

De onvrede in Nederland blijft maar groeien: vandaag is het de beurt aan de bouwvakkers om te protesteren op het Malieveld in Den Haag, nu veel bouwprojecten stilliggen door (onder meer) de stikstofregels. "We moeten wat doen, want zo komt er niks van terecht."

Chaos
Het leidt tot chaos op de Nederlandse wegen, waar opnieuw tientallen files staan - die voor een flink deel zijn veroorzaakt door zware bouwvoertuigen die de doorstroming belemmeren. Actiegroep Grond in Verzet wil met minstens duizend voertuigen naar Den Haag afreizen. Veel chauffeurs zijn het erover eens: "Je moet nu met z'n allen een grote vuist maken."

Bekijk de reportage over het bouwvakkersprotest hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chaos op de weg door bouwvakkersprotest: "We moeten wat doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV