Vladimir Poetin doet er alles aan om zijn machtspositie te versterken

Vladimir Poetin doet er alles aan om zijn machtspositie te versterken

<em>Vladimir Poetin</em> doet er alles aan om zijn <em>machtspositie</em> te versterken De afgelopen maand heeft Vladimir Poetin niet stil gezeten. Naast het organisteren van de eerste Rusland - Afrika top is hij ook op bezoek geweest bij Saoudi Arabië en de Verenigde Emiraten. Dit alles hoort bij zijn strategie om zijn machtspositie te versterken. Bekijk hierboven de volledige uitleg over de strategie van Poetin Poetin eet ijsje met Erdogan bij luchtvaartbeurs Bekijk deze video » Verkiezingen Moskou: Partij Poetin levert in Bekijk deze video » Franse oud-president Jacques Chirac begraven in Parijs Bekijk deze video » Vladimir Poetin viert zijn 67ste verjaardag op een opmerkelijke manier Bekijk deze video »
Politiek :
Vladimir Poetin doet er alles aan om zijn machtspositie te versterken

De afgelopen maand heeft Vladimir Poetin niet stil gezeten. Naast het organisteren van de eerste Rusland - Afrika top is hij ook op bezoek geweest bij Saoudi Arabië en de Verenigde Emiraten. Dit alles hoort bij zijn strategie om zijn machtspositie te versterken.

Bekijk hierboven de volledige uitleg over de strategie van Poetin

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vladimir Poetin doet er alles aan om zijn machtspositie te versterken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen