André Hazes smelt weg door zangkunsten van zoontje Dré

André Hazes smelt weg door zangkunsten van zoontje Dré

<em>André Hazes</em> smelt weg door <em>zangkunsten</em> van zoontje Dré André Hazes en zijn zoontje genieten op een donderdag van een filmmiddagje op de bank. Het valt de zanger op dat zijn zoontje Dré een vieze mond heeft door het eten van een boterham. Kleine André vertelt dat er Duo Penotti op zijn broodje zat en pakt direct een doekje om zijn mond af te vegen. De 3-jarige Dré zingt tot André Hazes zijn verbazing bijna het hele liedje van de Duo Penotti reclame: "Duo Penotti, twee kleuren in een pottie...", zingen vader en zoon samen. De zanger kan er hard om lachen en geniet overduidelijk van de tijd samen met zijn kleine jongen. Bekijk de beelden van André Hazes en zijn zoontje die samen Duo Penotti zingen hierboven. André Hazes wordt na stoeipartij aangevallen door zijn hond Gioia Bekijk deze video » André Hazes Jr. maakt kabaal op zijn nieuwe Spider-Man drumstel Bekijk deze video » André Hazes lakt zijn nagels samen met moeder Rachel Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes smelt weg door zangkunsten van zoontje Dré

André Hazes en zijn zoontje genieten op een donderdag van een filmmiddagje op de bank. Het valt de zanger op dat zijn zoontje Dré een vieze mond heeft door het eten van een boterham. Kleine André vertelt dat er Duo Penotti op zijn broodje zat en pakt direct een doekje om zijn mond af te vegen.

De 3-jarige Dré zingt tot André Hazes zijn verbazing bijna het hele liedje van de Duo Penotti reclame: "Duo Penotti, twee kleuren in een pottie...", zingen vader en zoon samen. De zanger kan er hard om lachen en geniet overduidelijk van de tijd samen met zijn kleine jongen.

Bekijk de beelden van André Hazes en zijn zoontje die samen Duo Penotti zingen hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes smelt weg door zangkunsten van zoontje Dré of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen