Niemand in Noord-Korea is onafhankelijk: "Geld gaat direct naar rekening Kim Jong-un"

Niemand in Noord-Korea is onafhankelijk: "Geld gaat direct naar rekening Kim Jong-un"

Niemand in <em>Noord-Korea</em> is onafhankelijk: &quot;Geld gaat direct naar rekening <em>Kim Jong-un</em>&quot; Hoogleraar Remco Breuker noemt een aantal bizarre voorbeelden van de macht van de Kim-dynastie in Noord-Korea. Zo ging hij langs bij een struisvogelboerderij, met daarnaast een restaurant dat het vlees van de grote loopvogels serveert. Een schijnbaar onafhankelijke onderneming, maar wat blijkt? De inkomsten gaan direct naar de privérekening van Kim. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Jinek Gemist? Remco Breuker over de armoede in Noord-Korea Bekijk deze video » Donald Trump op grond Noord-Korea als eerste Amerikaanse president ooit Bekijk deze video » Noord Korea vuurt zesde raket in een maand af Bekijk deze video »
Talkshow :
Niemand in Noord-Korea is onafhankelijk: "Geld gaat direct naar rekening Kim Jong-un"

Hoogleraar Remco Breuker noemt een aantal bizarre voorbeelden van de macht van de Kim-dynastie in Noord-Korea. Zo ging hij langs bij een struisvogelboerderij, met daarnaast een restaurant dat het vlees van de grote loopvogels serveert. Een schijnbaar onafhankelijke onderneming, maar wat blijkt? De inkomsten gaan direct naar de privérekening van Kim.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Niemand in Noord-Korea is onafhankelijk: "Geld gaat direct naar rekening Kim Jong-un" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen