Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is"

Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is"

Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" Angela de Jong kreeg deze week de nodige kritiek van Britt Dekker, nadat ze diens programma Opgezadeld met Britt van een kritische noot had voorzien. De realityster kon dat niet waarderen en beet van zich af op sociale media. Heeft De Jong daar wakker van gelegen? "Ik schrok er wel een beetje van." Zelfinzicht?"Britt deed een Gordontje. Dat zeg ik wanneer bekende Nederlanders het niet eens zijn met een slechte recensie", aldus De Jong. Maar toch schrok de televisierecensent er een beetje van: "Ik vind haar hartstikke leuk en ik dacht dat ze goed naar zichzelf kan kijken. Maar blijkbaar verkeert ze toch in een omgeving waar mensen als knipmessen voor haar buigen en vertellen hoe geweldig ze is de hele dag." Saai programmaHet programma van Britt, dat niet met denderende cijfers van start ging, is gewoon heel saai, stelt Angela. "Het is niet zo goed, er gebeurt niets." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Britt Dekker in Opgezadeld Met Britt: ‘Wat heb je nou aan geld?’ Bekijk deze video » Martijn Krabbé over The Voice-ruzie: "Lil' Kleine heeft zichzelf gediskwalificeerd" Bekijk deze video » Samantha de Jong heeft nieuwe look: "Klaar met Barbie-tijd" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is"

Angela de Jong kreeg deze week de nodige kritiek van Britt Dekker, nadat ze diens programma Opgezadeld met Britt van een kritische noot had voorzien. De realityster kon dat niet waarderen en beet van zich af op sociale media. Heeft De Jong daar wakker van gelegen? "Ik schrok er wel een beetje van."

Zelfinzicht?
"Britt deed een Gordontje. Dat zeg ik wanneer bekende Nederlanders het niet eens zijn met een slechte recensie", aldus De Jong. Maar toch schrok de televisierecensent er een beetje van: "Ik vind haar hartstikke leuk en ik dacht dat ze goed naar zichzelf kan kijken. Maar blijkbaar verkeert ze toch in een omgeving waar mensen als knipmessen voor haar buigen en vertellen hoe geweldig ze is de hele dag."

Saai programma
Het programma van Britt, dat niet met denderende cijfers van start ging, is gewoon heel saai, stelt Angela. "Het is niet zo goed, er gebeurt niets." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.

Opgezadeld met Britt is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Opgezadeld met Britt terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Britt Dekker hoort te vaak hoe geweldig ze is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV